sugeng rawuh

Babagan awake dhewe

Shenzhen Orebo Technologies Ltd.diadegaké ing 2014, iku pangembang-menang penghargaan lan eksportir produk wearable pinter, Pangisi daya nirkabel, Earphones ing China, tansah karo inovasi ahead ing industri iki.

Kanthi markas lan gudang sing ana ing Shenzhen, produk Orebo dirakit ing pabrik sing wis lulus sertifikasi BSCI / ISO9001: 14001, baris produksi inspeksi QC ing situs saben wayahe kanggo ngontrol kualitas kanthi apik.Ing taun kepungkur, produk kita didol ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, kalebu US Walmart, QVC dll perusahaan sing misuwur.

Orebo terus berkembang, ngetrapake sumber daya sing akeh, kawruh lan keahlian teknologi konsumen sing ngidini kita nggawe nilai kanggo para pelanggan lan mitra ing industri sing dinamis lan berkembang, "Kualitas dhuwur, Pelanggan pisanan" minangka misi kita, kita bakal terus nyedhiyakake produk anyar lan layanan paling apik kanggo klien kita kanggo entuk keuntungan win-win.

sektor

Proyek anyar: Jam tangan latihan Potty kanggo bayi

Kanggo nyukupi panjaluk pelanggan, kita ngembangake jam tangan latihan potty, sing bisa mbantu wong tuwa ngatasi salah sawijining masalah latihan jamban sing paling gedhe - ngelingake bocah cilik supaya nyoba menyang kamar mandi.Rong versi kanggo pilihan: 7groups countdown setelan wektu, 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 menit.15kelompok setelan Jam Weker dening tuwane, sampeyan bisa nyetel miturut kahanan nyata.Jam potty kita kanthi karya seni sing beda-beda ing tali, sing bakal nggawe bocah seneng, kanthi jam tangan potty sing diikat ing bangkekan, bocah cilik bakal dielingake kanthi musik sing nyenengake utawa weker getar kanggo menyang jamban utawa ngombe banyu, mbantu dadi kebiasaan sing apik.

  • IP67 Waterproof Sport Fitness Smartwatch

    IP67 Waterproof Sport Fitness Smartwatch

    Gelang layar gedhe HDKawicaksanan seneng urip kualitas Pasuryan jam tangan khusus Pilih gambar album ponsel lan gambar selfie minangka pasuryan jam tangan khusus sampeyan.Ngawasi tekanan darah detak jantung Beda karo produk liyane sing padha, luwih trep kanggo ngerteni macem-macem pemantauan data lan langsung ndeleng macem-macem data sejarah ing jam tangan kanggo menehi perhatian marang kesehatan sampeyan dhewe.Akeh mode olahraga Nyedhiyani macem-macem data ing wektu nyata Kita nyengkuyung luwih akeh ...

  • Sport smart watch with bluetooth calling

    Jam tangan pinter olahraga kanthi panggilan bluetooth

    SMART WATCH Bangkekan gaya beda Gelang olahraga layar tutul lengkap Master chip Chip master anyar ∪nyanyi chip master anyar Rtl8762D, kanthi efisien berkembang ing olahraga, musik, lan ngawasi, lan inovasi ora ana watese.Pemantauan detak jantung 24 jam Sensor akselerasi SC7A20 sing dibangun, digabung karo algoritma detak jantung cerdas AI, ngerteni pemantauan denyut jantung lan pemantauan jenuh oksigen getih.Baterei sing dawa, nyenengake tanpa wates Multi-dimensi ...

  • Smart watch with Bluetooth call

    Jam tangan pinter nganggo telpon Bluetooth

    SMART WATC H Pergelangan tangan gaya beda Gelang olahraga layar tutul lengkap Pemantauan detak jantung 24 jam Sensor akselerasi SC7A20 sing dibangun, digabungake karo algoritma detak jantung cerdas AI, ngerteni pemantauan denyut jantung lan pemantauan jenuh oksigen getih.Mode olahraga macem-macem Nyedhiyani macem-macem mode olahraga, durasi olahraga tampilan wektu nyata, konsumsi kalori detak jantung olahraga, langkah lan jarak tempuh, tetep nglacak status olahraga sampeyan.Njupuk foto ...

  • Square screen body temperature smart watch

    Jam tangan pinter suhu awak layar persegi

    Pemantauan detak jantung 24 jam Jaga kesehatan Monitor detak jantung cerdas wektu nyata, priksa detak jantung sawayah-wayah, lan ngerti status kesehatan jantung ing wektu. langsung ngabari sampeyan.Ngawasi kejenuhan oksigen getih sing akurat Tingkat oksigen getih minangka indikator kunci kanggo ngukur kesehatan sakabèhé wong.Iku mbantu ngerti kemampuan awak S kanggo nyerep oksigen lan jumlah oksigen sing dikirim ...

  • Heart Rate Monitor Smart Watch Band

    Heart Rate Monitor Smart Watch Band

    Smart Watch Layar kothak entheng lan cilik 40g desain entheng 1.69-inch layar gedhe definisi dhuwur Olahraga multifungsi 7 dina umur baterei dawa Handy ing urip saben dina Manajemen ana ing bangkekan 24/7 asisten, anggere sampeyan pengin angkat bangkekan entheng Nyata -Waktu nelusuri aktivitas sedina muput 30 dina konsumsi daya sithik Layar warna kanthi fungsi rendah, upgrade kinerja Nganti 30 dina kanthi siji pangisian daya* Multiple c...

  • Intimate design and function Get more life experiences

    Desain lan fungsi intim Entuk luwih akeh pengalaman urip...

    Olahraga Luar Ruangan Fashion WatchR Positioning Precise 6 fitur inti HD Tampilan 1,69 inci 240*280 dhuwur-definition display, super retina kabeh-weatherdisplay.GPS Precise Trajectory lt ndhukung GPS global, GLONASS lan telung sistem posisi satelit Beidou, lan ora bakal ilang ing lingkungan sing angel.Thermometry Nggunakake ACNT180 tliti dhuwur loro-pin sensor suhu output pulsa digital, sampeyan bisa ngukur suhu ing sembarang wektu lan ngerti ...

Internal
Rincian

Music-smart-watches-6
  • Layar wutuh HD 1,69 inci

  • 24 jam HR ngawasi lan pangukuran suhu awak

  • Badan logam ultra-tipis

  • Multiple dial lan definisi dhewe