Heart Rate Monitor Smart Watch Band

Heart Rate Monitor Smart Watch Band

Katrangan singkat:

Nomer Model: Z15
Layar tampilan: 1.69" layar tutul lengkap 240*280 piksel
Warna: Dark green Pink Light green
Chip: DA14683
Sensor HR SC7R311+ G Sensor SC7A20
Jeneng APLIKASI: JYouPro
Fitur: Real 24h Heart rate / tekanan getih / Multi-olahraga lsp.


Detail Produk

Tag produk

Smart Watch

Layar kothak cilik lan entheng

40g desain entheng 1.69-inch dhuwur-definisi layar gedhe Olahraga multifungsi 7 dina urip baterei suwene

1 (1)
2 (1)

Handy ing urip saben dina Manajemen ana ing bangkekan

Asisten 24/7, anggere sampeyan pengin ngangkat bangkekan kanthi entheng

Nelusuri aktivitas nyata-wektu sedina muput

3 (1)
4 (1)

30 dina konsumsi daya kurang

Layar warna fungsi rendah, upgrade kinerja

Nganti 30 dina kanthi biaya siji *

Werna macem-macem kasedhiya Macem-macem warna warna, sampeyan bisa milih

5 (1)
6 (1)

Ukuran lan Parameter

Tampilan 1.9hfnhilltull layar demek 240*280px

Operasi Tutul lengkap lan tombol slde

CPU DA14683

Bluetooth Bluetooth 5.0

Waterproof IP67 anti banyu

Memori 64 MB

Acoleratonsensor SC7A20

Baterei 220mAh

Tali Silika Gel

Sistem 1059.0+ lan Androld5.0+

Parameter produk:

Spesifikasi jam tangan pintar Z15
Hardware
Chip: DA14683 + sensor tingkat krungu: SC7R311 + G Sensor: SC7A20
Layar tampilan: 1.69" 240*280
layar tutul: Tutul lengkap + tombol fungsi
Memori: Flash 64 Mb
Bluetooth: BLE 4.0
Baterei: Baterei lithium internal (220 mah)
Tingkat anti banyu: IP67
Ngisi daya: muatan magnetik kontak
Bahan: Badan: ABS + PC + paduan seng + kaca gelang: silikon
Ukuran item: L * W * H = 44 * 38 * 10mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Deteksi denyut jantung: Nyokong
Olahraga: gerakan Lumampah, kadohan, kalori
Ngawasi turu: Nyokong
Tekanan getih: Nyokong
Telpon / SMS isi push: Nyokong
Pangeling informasi: Telpon mlebu, SMS, wechat, QQ, Facebook, twitter, LinkedIn, WhatsApp, line, instagram, snapchat, Skype lan aplikasi seluler liyane) lan pangeling informasi acara kayata sedentary, jam weker, ngombe banyu lan ngombe obat.
Setelan jam weker: Ndhukung 5 grup kanthi total
Fitur liyane: Photograph Goyang utawa klik kanggo njupuk gambar, Wrist lifting layar padhang, Sistem switching 24/12 jam sistem, jarak sistem imperial, sistem metrik (APP setelan dibutuhake)
Dhukungan pangeling sedentary, Stopwatch, Temokake telpon, Pangaturan padhange gelang
Gelang ing layar pangaturan durasi 5ms-15ms
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data detak jantung: Dhukungan (APP dibutuhake)
ngleksanani: Mil, kalori, langkah
Rekam tanggal ngawasi turu: Kualitas turu, wektu turu lan tangi, wektu turu jero lan entheng
Tanggal Riwayat: Denyut jantung, tekanan getih, turu, olahraga
Setelan weker: Dhukungan pangeling gelang gelang (5 kelompok)
Setelan Gol Olahraga: Setel nomer target langkah
Kompatibel
Jeneng app: JYouPro
Basa firmware: Inggris, Cina sing disederhanakake, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Rusia lan Portugal
Versi seluler sing didhukung: IOS9.0 utawa ndhuwur (iPhone 5S utawa ndhuwur);Android 5.0 utawa ndhuwur

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita