Desain lan fungsi intim Entuk pengalaman urip liyane

Desain lan fungsi intim Entuk pengalaman urip liyane

Katrangan singkat:

Nomer model: HW33 Tampilan: 1.69″ TFT layar wutuh, 240*280 definisi dhuwur

Master chip: Nordic 52840 chip kontrol utama

Jeneng app: CO-FIT Pangukuran oksigen getih nyata

Werna standar: Ireng, Biru, Ijo


Detail Produk

Tag produk

njobo Olahraga Fashion WatchR Positioning Precise

HW33 GPS watch (1)

6 fitur inti

1

Tampilan HD

1,69 inci 240*280 dhuwur-definitiondisplay, super retina kabeh-weatherdisplay.

2

Lintasan GPS Precise

Iku ndhukung GPS global, GLONASS lan Beidou telung sistem posisi satelit, lan ora bakal ilang ing lingkungan sing tantangan.

 

3

Thermometry

Nggunakake ACNT180 tliti dhuwur loro-pin sensor suhu output pulsa digital, sampeyan bisa ngukur suhu ing sembarang wektu lan ngerti kondisi fisik ing sembarang wektu.

4

Monitoring Kesehatan

Ngawasi detak jantung, tekanan getih lan oksigen getih 24 jam, lan kuasai kondisi fisik sampeyan kapan wae.

 

6

Mode Olahraga

Ngenali kanthi otomatis ing macem-macem mode olahraga, nyedhiyakake informasi dinamis kayata langkah, jarak, wektu, kalori, detak jantung lan nyimpen data.

7

IP67 anti banyu

Struktur terlampir kanthi lengkap, cetakan injeksi terpadu kanggo nggayuh IP67 anti banyu.

Nggunakake chip kontrol utama Nordic52840, sensor fusionvc32, digabungake karo algoritma unik, sampeyan bisa ngawasi data kesehatan sawayah-wayah kanggo nyegah risiko kesehatan sing potensial.

2
HW33 GPS watch (3)
HW33 GPS watch (3) - 副本

Ukur Suhu Badan Sampeyan kanthi Akurat

Nggunakake ACNT180 tliti dhuwur loro-pin pulsa digital output sensor suhu, sampeyan bisa ngukur suhu ing sembarang wektu lan ngerti kondisi fisik ing sembarang wektu.

※ Kesalahan pangukuran mung ± 0,2 ℃

1
3

Jelajahi Lokasi sing Ora Dikenal Akurat

Iku ndhukung telung sistem posisi satelit utama ing donya, ora bakal ilang ing lingkungan sing tantangan, lan luwih gampang dilacak tinimbang GPS siji.

Parameter produk

4

jeneng produk: SPORT SMART WATCH

Master chip: Nordic52840 chip kontrol utama

Ukuran layar: 1.69 inch layar wutuh

Resolusi: 240*280

Bahan: Logam + PC

Sensor: ACNT180 High-precisiontwo-pin pulsa digital output sensor suhu.vC32 oksigen getih sejati

Jinis baterei: Baterei polimer Lithium

Kapasitas baterei: 4.2V 350mAh

Wektu siyaga: 9-12 dina

Wektu pangisian daya: 1.5 h

RAM: 64 MB

Sistem sing kompatibel: Android4.4 lan ndhuwur IoS8.2 lan ndhuwur

 

※Data ing ndhuwur iku kabeh nilai sing diukur laboratorium, panggunaan nyata bisa uga rada beda miturut kahanan sing beda

Parameter produk:

HW33 Sports GPS smart watch spesifikasi:
Ukuran produk: 240mm * 37.5mm * 11.9mm
Bobot: 45g
Materi penampilan: Logam + PC
Sistem sing kompatibel: Android 4.4 lan ndhuwur, IOS 8.2 lan ndhuwur
Memori FLASH: RAM: 64M
Resolusi: 240*280 TFT
Tipe: Full tutul dhuwur-definisi layar werna gedhe
Chip utama: Nordic52840
GPS chip: UBLOX 7020
Sensor PPG: VC32S oksigen getih bener
Sensor: ACNT180 High-presisi loro-pin sensor suhu output pulsa digital
Kapasitas baterei: 350mAh
wektu pengisian: Kira-kira 3-4 jam
Sakumur urip: Kerja: 7 dina, wektu siyaga: 15 dina, Tanggal nyimpen: 7 dina
Tipe Pengisian: Pengisian suction magnetik
Tingkat anti banyu: IP67
Fungsi utama: Mode gerakan GPS, ngawasi suhu awak, detak jantung terus-terusan dinamis, ngawasi oksigen getih, tekanan getih, Manajemen haid, ngawasi turu, cathetan ngombe lan pangeling, Langkah, jarak, wektu, kalori, Telpon mlebu, Pesen, Wechat, Twitter, Facebook, QQ lan pesen liyane
Mode multi-olahraga: Running (Road running, Cross-country running, Treadmill, Indoor running), nunggang, basket, bike (Outdoor cycling, Indoor cycling), GYM (Strength, aerobic, yoga, treadmill.)
Basa APP: Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Ceko, Jepang, Prancis, Tionghoa Sederhana, Tionghoa Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa produk: Cina, Inggris, Jepang, Jerman, Korea, Spanyol, Prancis, Portugis Italia, Arab, Rusia, Walanda, Hindi Ceko, Polandia
Packing: 1 * Smartwatch, 1 * Kabel Pengisian Daya, 1 * Lembar Instruksi, 1 * Kotak Kemasan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita