IP67 Waterproof Sport Fitness Smartwatch

IP67 Waterproof Sport Fitness Smartwatch

Katrangan singkat:

Model No.: Z07 Heart Rate Monitoring Watches

1.32″HD tampilan warna-warni layar gedhe

Multiple olahraga mode, syn macem-macem data ing wektu nyata.

Pasuryan jam tangan khusus

Jeneng APLIKASI: Dafit

Werna: ireng, abang, abu-abu


Detail Produk

Tag produk

Gelang layar gedhe HD
Kawicaksanan seneng urip sing berkualitas

1

Pasuryan jam tangan khusus

Pilih gambar album ponsel

lan gambar selfie minangka pribadi sampeyan

pasuryan jam adat.

2
3

Monitoring tekanan darah denyut jantung

Beda karo produk liyane sing padha, luwih akeh

trep kanggo mujudake macem-macem ngawasi data

lan langsung ndeleng macem-macem data sajarah ing watch

kanggo nggatekake kesehatane dhewe.

Multiple mode olahraga Nyedhiyani macem-macem data ing wektu nyata

Kita nyengkuyung cara olahraga sing luwih alami.Sing pinter

gelang ngidini sampeyan tetep olahraga tanpa beban,

luwih aman lan luwih efektif, lan ngrampungake tujuan kita.

4
5

Fitur liyane Seneng urip sing trep

Dibangun ing macem-macem fungsi cerdas kanggo nggampangake urip sampeyan, dadi asisten portabel sampeyan

Aja kantun pangeling pesen

Pangeling / penolakan telpon mlebu,

WeChat QQ SMS lan pangeling pesen liyane,

tampilan nyata-wektu lan ora kantun informasi penting

6

Parameter produk:

Spesifikasi jam tangan pintar Z07:
Hardware
Chip kontrol utama: GR5515I0ND
Sensor detak jantung: HRS3300
Versi Bluetooth: BLE5.0
RAM: Ekstensi RAM 160KB SPI 16MB
ROM: 64 Mb
Layar: 1.32 inch IPS TFT resolusi: 360*360, layar tutul lengkap
Baterei: Li-Polymer 200 mhA
Teknologi finish tampilan: Lensa kaca 2.5D + Zinc Alloy + ABS + tali TPU
Ukuran item: 47.5mm * 47.5mm * 12.5mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Nyokong
Tekanan getih, oksigen: Nyokong
Ngawasi turu: Nyokong
Motor geter: Nyokong
Jam weker kanggo ngelingake: Nyokong
Stopwatch: Nyokong
Mode multi olahraga: Mlaku-mlaku, mlaku, nglangi, badminton, bal-balan lan 8 mode olahraga liyane
Pangeling sedentary: Nyokong
Pangeling telpon / pangeling SMS: Android, iOS push telpon lan isi pesen
Push media sosial liyane: SMS, Twitter, Facebook, linkedIn, Skype, Whatapp, Line, Viber, instagram lan pesen cepet liyane
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis lan analisis
Kamera jarak jauh: Klik, goyangake
Remote kontrol musik: Ngontrol pamuter telpon kanggo ngaso trek sadurunge, sabanjure: trek
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data detak jantung: Dhukungan (APP dibutuhake)
olahraga: Mil, kalori, langkah
Ngawasi turu: Kualitas turu, wektu turu lan tangi, wektu turu jero lan entheng
Data riwayat: Denyut jantung, tekanan getih, turu, olahraga
Setelan jam weker: Nyokong
Pangaturan padhange gelang: Nyokong
Telpon, jam tangan: Bisa disesuaikan
Kompatibel
Jeneng app: Dafit
Dhukungan Basa Aplikasi: Basa Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Prancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukrainia
Basa firmware: Basa firmware: Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Prancis, Rusia, Arab, Ukrainia, Portugis
Versi Bluetooth: 5.0 protokol
Versi seluler sing didhukung: IOS 9.0 utawa ndhuwur Android 4.4 utawa ndhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita