Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shenzhen Orebo Technologies Ltd.diadegaké ing 2014, iku pangembang-menang penghargaan lan eksportir produk wearable pinter, Pangisi daya nirkabel, Earphones ing China, tansah karo inovasi ahead ing industri iki.

Kanthi markas lan gudang sing ana ing Shenzhen, produk Orebo dirakit ing pabrik sing wis lulus sertifikasi BSCI / ISO9001: 14001, baris produksi inspeksi QC ing situs saben wayahe kanggo ngontrol kualitas kanthi apik.Ing taun kepungkur, produk kita didol ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, kalebu US Walmart, QVC dll perusahaan sing misuwur.

Orebo terus berkembang, ngetrapake sumber daya sing akeh, kawruh lan keahlian teknologi konsumen sing ngidini kita nggawe nilai kanggo para pelanggan lan mitra ing industri sing dinamis lan berkembang, "Kualitas dhuwur, Pelanggan pisanan" minangka misi kita, kita bakal terus nyedhiyakake produk anyar lan layanan paling apik kanggo klien kita kanggo entuk keuntungan win-win.

Sejarah Kita

2014

Orebo Madeg-2014

Miwiti Smart band/watch

2015

Joint Alibaba Gold supplier-2015
First HKTDC Show produk wearable

Acara kasebut sukses banget

2016

Ngembangake dhewe Smart Band 2016

Kabeh iku mode pribadi karo paten

2017

Pemasok Diverifikasi Sumber Global Gabungan-2017
Supplier Walmart AS

Pangisi daya nirkabel sing dikembangake dhewe

2018

HK show-2018, pabrik BSCI certified

Acara pangisi daya nirkabel sukses

2019

Bukak Toko ing Tmall-2019

Miwiti pasar domestik

2020

CES SHOW IN AS-2020

JAM TANGAN SMART ANYAR

2021

Madegake perusahaan Cabang-2021

Ngembangake produk anyar Potty training watch kanggo bayi

Tim Kita

Mitra kerjasama sing jero UTE, luwih saka 100 personel R&D sing nyebar ing Shenzhen lan Guilin, fokus ing pangembangan hardware cerdas lan desain teknologi Bluetooth, sistem IOS lan pangembangan aplikasi, sistem Android lan pangembangan aplikasi, uga ing-ambane lan pangembangan produk selaras saka piranti wearable cerdas lan aplikasi industri.Kemampuan riset lan pangembangan ngemot pangembangan hardware, nyopir, algoritma, piranti lunak, layanan latar mburi lan sistem liyane, lan nduweni kekuatan pangembangan diferensiasi lan kustomisasi jero industri, utamane akumulasi teknis sing sugih ing Band cerdas.

UTE duwe pengalaman sing sugih ing kapasitas volume platform Dialog / Nordic / Realtek, lan Orebo duwe pengalaman sing sugih ing OEM / ODM kanggo nyedhiyakake layanan khusus kalebu desain tampilan produk, gambar perkakas, skema, desain PCB,

us

perangkat kukuh lan App ngembangaken, item rampung saka awal banget saka bahan mentahan kanggo mburi packing final, saben langkah kontrol dening Orebo, liwat kerjasama karo Orebo bakal Ngartekno nyuda biaya lan nambah Manajemen chain produksi Panjenengan.

Budaya Perusahaan

sesanti:Orebo setya nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanthi lengkap, supaya luwih akeh pelanggan milih Orebo, percaya lan kerja sama karo Orebo

Karep:High Quality, Customer First

Nilai:Jujur, Inovasi, Kualitas, Efisien

Tur Pabrik

2
IMG_4469
1
16
QQ图片20210818154950
14
13
QQ图片20210818154957 (2)
生产流程