Kabar

  • Jam tangan cerdas 4G SOS GPS anyar kanggo wong tuwa

    Jam tangan cerdas 4G SOS GPS anyar kanggo wong tuwa

    Kepiye carane njaga wong tuwa sing urip dhewe?Jam tangan pinter SOS GPS 4G kita bakal menehi pitutur marang kowe, model anyar SOS Smartwatch model no .: L58.Minangka senior sing wis tuwa, carane nyedhiyakake safety kanggo wong tuwa sing manggon dhewe, sing ngatur kahanan kesehatan kronis lan akeh masalah kesehatan liyane sing mbutuhake imme ...
    Waca liyane
  • Jam tangan pinter layar wutuh 1.47 inci kanthi pangukuran suhu awak

    Jam tangan pinter layar wutuh 1.47 inci kanthi pangukuran suhu awak

    Ing donya, jam tangan paling pinter sing bisa dipakai yaiku saka Shenzhen China, tansah maju ing industri iki.Ing ngisor model X6 anyar kita kanthi tampilan warni layar wutuh 1.47inch kanthi tampilan kanthi respon layar demek sing akurat lan cepet, Huawei band6 padha, awak logam alloy aluminium karo kasus ABS, ...
    Waca liyane
  • Pangisi daya Nirkabel Multifungsi Lipat model anyar: Stand Ngisi Daya, Dock iPhone, lan Liyane

    Pangisi daya Nirkabel Multifungsi Lipat model anyar: Stand Ngisi Daya, Dock iPhone, lan Liyane

    Sugeng!Pangisi daya nirkabel magnetik sing bisa dilipat multifungsi 4IN1 BARU MANGGO!Model No .: F22 Umume wong luwih seneng ngadeg tinimbang pad amarga sampeyan bisa mriksa kabar telpon kanthi gampang, nanging kita nggawe kanthi magnet sing dipasang ing iPhone 13 utawa iPhone 12, sing nyekel telpon kanthi kuat ...
    Waca liyane
  • Jam tangan pinter nggawe urip wong sugih, tips lan trik

    Saka keterbacaan nganti cepet bisu, kanggo njupuk gambar saka jarak adoh kanggo nemokake telpon, iki minangka trik Watch super prasaja sing bakal ngganti cara sampeyan nggunakake smartwatch-lan mengko, carane nggawe saben urip luwih gampang (Lan produktivitas luwih).Apa sampeyan cukup beruntung nampa Apple Watch utawa intelijen kualitas ...
    Waca liyane
  • Pameran Elektronik Konsumen Sumber Global direset tanggal 25 nganti 27 Oktober 2021

    Pameran Elektronik Konsumen Sumber Global direset tanggal 25 nganti 27 Oktober 2021

    Sawise luwih saka setahun, pungkasane Global-Source HK show direset ing Oktober 25 kanggo 27, pameran padha sadurunge Joint "Consumer Electronics Show", "Mobile Electronics Show", "Quality Life lan Fashion Products Show" bebarengan.Acara kasebut fokus ing "piranti audio lan video", "komputer lan ...
    Waca liyane
  • Supplier pangisi daya nirkabel profesional, ngluncurake produk anyar sing apik tenan.

    Supplier pangisi daya nirkabel profesional, ngluncurake produk anyar sing apik tenan.

    W29 Foldable multi-fungsi 15W pangisi daya nirkabel cepet Dhukungan: iPhone8-12, Samsung utawa telpon Android liyane, Apple Watch, AirPods, Samsung Galaxy Earbuds etc.Titik sade: 1, Khusus yaiku sing bisa dilipat lan trep, sampeyan bisa nindakake ing perjalanan bisnis.2, Dibandhingake karo kabel 3in1 liyane ...
    Waca liyane
  • Aplikasi teknologi wearable ing perawatan medis

    Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus maju, produk elektronik, utamane piranti sing bisa dipakai, saya cilik lan luwih alus.Tren iki uga nyebar menyang lapangan peralatan medis.Para ilmuwan wis kerja keras kanggo ngembangake piranti medis anyar sing luwih cilik, luwih alus, lan luwih pinter.Af...
    Waca liyane
  • HW33 2021 Produk Paling Anyar Fashion Outdoor Olahraga GPS Smart Watch

    HW33 2021 Produk Paling Anyar Fashion Outdoor Olahraga GPS Smart Watch

    Model HW33 iki minangka jam tangan khusus digunakake kanggo olahraga ruangan Kawitan kita milih Nordic52832 CPU kualitas dhuwur.Sing ndhukung GPS global, GLONASS lan Beidou telung sistem posisi satelit, lan ora bakal ilang ing lingkungan sing tantangan Deteksi suhu awak.Nggunakake ACNT180 dhuwur-p...
    Waca liyane
  • Kanthi seneng banget, Shenzhen Orebo Technologies Ltd ngajak sampeyan rawuh ing 2020 International CES USA.

    Kanthi seneng banget, Shenzhen Orebo Technologies Ltd ngajak sampeyan rawuh ing 2020 International CES USA.

    Mangga deleng ngisor booth kita.info : Tanggal: 7-10 Januari 2020 Booth No.: Sand Hall 45849 Kita ngarep-arep kanggo ketemu sampeyan ana!sugeng riyadi!Produk anyar: jam tangan cerdas denyut jantung terus-terusan kanthi oksigen getih, jam tangan cerdas suhu awak, jam tangan cerdas nganggo telpon Bluetooth;1.3 inch lengkap...
    Waca liyane