Waterproof IP68 musik bluetooth telpon pinter watch

Waterproof IP68 musik bluetooth telpon pinter watch

Katrangan singkat:

Model Nomer: W3

Tampilan: 1.3″ layar gedhe IPS HD sing mlengkung

CPU: MTK2502D

Jeneng app: Fundo

BT4.0, Pengisian daya magnetik

Werna standar: Silikon ireng, silikon abang, kulit ireng, kulit coklat, baja ireng, baja perak


Detail Produk

Tag produk

JAMINAN SMART Telpon Smart Watch Bisnis

Telpon Bluetooth |urip baterei kuat |Manajemen kesehatan

mode multi-olahraga|Pengisian magnetik|Jejaring sosial

1
2

IP68 desain anti banyu L et sampeyan nindakake apa wae sing dikarepake

Bisa digunakake ing adegan urip saben dina kayata ngumbah tangan,

udan, nglangi, etc., lan bisa gampang ngrampungake karo

tes anti banyu.

Telpon Bluetooth Swara definisi dhuwur

Nggunakake speaker anti banyu kasetyan dhuwur kanggo nuduhake

swara asli definisi dhuwur, ora preduli olahraga utawa nyopir,

free tangan lan nggawe komunikasi luwih free.

3
5

Pusat Notifikasi

Jam tangan iki uga minangka pusat informasi cerdas ing bangkekan sampeyan.

Cuaca, pangeling jadwal, status olahraga saiki... jam tangan

bisa ngandhani informasi sing pengin sampeyan ngerti.

Multiple olahraga mode Mbebasake katresnan

Iku ndhukung mlaku, cycling, climbing gunung, basket,

mlaku-mlaku, bal-balan lan mode olahraga liyane.Iku uga ndhukung

pangenalan cerdas olahraga saben dina, lumampah ing dalan kanggo

mangkat kerja, jogging sawise kerja, ngrekam lintasan olahraga,

lan nyekseni kemajuan.

6
7

Ukuran produk

Nduwe pangerten sing luwih jero babagan jam tangan iki

Pangisian daya magnetik umur baterei sing kuwat

Watch ndhukung pangisi daya magnetik

4

Parameter produk:

W3 BT nelpon spesifikasi jam tangan pinter:
Ukuran produk: 46*46*12mm
Ukuran gelang: Total dawa 220mm, luwes dawa 145-190mm
Bobot: 41,6g
Materi penampilan: Badan utama: paduan seng + kaca dikeraskan bulat
Tali pergelangan tangan: tali jam tangan silikon
Sistem sing kompatibel: Android4.4, IOS9.0 utawa ndhuwur
Memori FLASH: RAM: 32M, ROM: 32M
Resolusi: 240*240 IPS
Tipe: Tutul layar wutuh
WIFI NO
NFC NO
G-Sensor: YA
giroskop: NO
GPS: NO
Tipe: Polimer lithium
Kapasitas: 300mAh
wektu pengisian: 2H
Sakumur urip: Gunakake kanggo 3 dina, siyaga kanggo 15 dina
Metode pengisian: USB khusus pengisian line
Tingkat anti banyu: IP68
Fungsi utama: Telpon Bluetooth, pembayaran offline Alipay, count langkah, detak jantung, oksigen getih, tekanan darah, ECG, SMS push, pangeling pesen, pangeling sedentary, mode gerakan, ngawasi turu, tanggalan, njupuk foto remot, kontrol musik, komputer, stopwatch, weker jam
Jeneng app: Fundo Download telpon massive, upload foto, ngetang langkah, detak jantung, turu, sedentary, jarak tempuh, oksigen getih, tekanan getih, telusuran seluler, kalori, Bluetooth, informasi, wechat, QQ lan push liyane
Fungsi telusuran, setelan weker, pangeling ngombe banyu, kontrol cerdas gerakan, mode aja ngganggu, mode pangeling
Telpon, SMS, wechat, QQ, Facebook, twitter, instagram, Skype, WhatsApp, line, kakao talk, liyane
Ndhukung 20 basa nasional: Cina Sederhana, Cina tradisional, Inggris, Prancis, Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Ceko, Jepang, Polandia, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa produk: Cina Tradisional, Inggris, Prancis, Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Ceko, Jepang, Polandia, Portugis, Spanyol, Arab, Korea, Walanda, Hind

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita