Jam tangan pinter olahraga kanthi panggilan bluetooth

Jam tangan pinter olahraga kanthi panggilan bluetooth

Katrangan singkat:

Model Nomer: ZL18

Tampilan: 1.69″ layar tutul lengkap 240*280 piksel

Werna: Ireng / Abang / Biru / Putih

Chip utama: RTL8762D+BK3266;Bluetooth5.0

Jeneng APLIKASI: Dafit

Fitur: Telpon Bluetooth / Urip baterei sing kuwat / layar HD sing luwih gedhe lsp


Detail Produk

Tag produk

JAMINAN SMART

Bangkekan sing apik gayane beda

Gelang olahraga layar tutul lengkap

8
1

Master chip New master chip

∪nyanyi chip master anyar Rtl8762D,

irit mekar ing olahraga, music, lan

ngawasi, lan inovasi iku telas.

Monitor denyut jantung 24 jam

Dibangun ing SC7A20 sensor akselerasi, com bined

kanthi algoritma detak jantung cerdas AI,

éling ngawasi detak jantung lan getih

ngawasi saturasi oksigen.

2
3

Urip baterei dawa, nyenengake tanpa wates

Optimisasi daya rendah multi-dimensi,

Supaya perusahaan ayu bakal maneh.

Multiple mode olahraga

Nyedhiyani macem-macem mode olahraga, wektu nyata

ndeleng durasi ngleksanani, ngleksanani detak jantung

konsumsi kalori, langkah lan jarak tempuh,

tetep nglacak status latihan sampeyan.

4

Dampak warna siji-potong sing narik kawigaten cocog karo kolokasi saben dina sing beda.

6

Ukuran lan paramèter

7

Layar 1.69 inch full fit full touchscreen 240 280px

Operasi Tutul lengkap lan tombol sisih

CPU Rtl8762D+ BK3266

Bluetooth Bluetooth 5.0

Waterproof IP67 anti banyu

Memori 64 MB

Akselerasi sensor SC7A20

Baterei 220mAh

Tali Silika Gel

Sistem I0S9.0+ lan Android4.4+

Fitur Produk Multi-fungsi ing siji

5

Parameter produk:

Spesifikasi jam tangan pintar ZL18
Hardware
Chip: Rtl8762D+BK3266
Sensor fotolistrik: HRS3300
Sensor akselerasi: SC7A20
Layar tampilan: 1.69" layar tutul lengkap 240*280 piksel
Memori: ROM 64M + 160KB RAM + SPI 16MB
Versi Bluetooth: BLE 5.0
Baterei: Baterei lithium internal (220mAh)
Tingkat anti banyu: IP68
Bahan: Kasus paduan + kasus ngisor IML + Kaca
Ukuran item: L * W * H = 38*44*11.7 MM
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Nyokong
Ngawasi turu: Nyokong
Motor geter: Nyokong
Jam weker kanggo ngelingake: Nyokong
Telpon Bluetooth: Nyokong
Stopwatch: Nyokong
Mode multi olahraga: Mlaku-mlaku, mlayu, badminton, bal-balan lan 7 mode olahraga liyane
Pangeling sedentary: Nyokong
Pangeling telpon / pangeling SMS: Android, iOS push telpon lan isi pesen
Push media sosial liyane: SMS, WeChat, Twitter, Facebook lan 10 jinis push liyane, kabeh push bisa dipilih
Gerakan WeChat: Gabung karo dhaptar olahraga WeChat (akun resmi WeChat pribadi bisa disesuaikan)
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis lan analisis
Kamera jarak jauh: Klik, goyangake
Nelpon kanggo milih: Papat opsi nelpon
Remote kontrol musik: Ngontrol pamuter telpon kanggo ngaso trek sadurunge, trek sabanjuré
OTC upgrade: Nyokong
Fungsi utama APP
Sinkronisasi data denyut jantung: Dhukungan (APP dibutuhake)
olahraga: Mil, langkah kalori
Ngawasi turu: Kualitas turu, wektu turu lan tangi, wektu turu jero lan entheng
Data riwayat: Denyut jantung, tekanan getih, turu, olahraga
Gerakan WeChat: Nyokong
Setelan jam weker: Nyokong
Pangaturan padhange gelang: Nyokong
Setel dawa layar padhang gelang: 3ms-30ms
Setelan Gol Olahraga: Setel nomer target langkah
Kompatibel
Jeneng app: Dafit
Dhukungan Basa Aplikasi: Basa Tionghoa, Tionghoa Tradisional, Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Prancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukrainia
Basa firmware: Basa firmware: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Prancis, Rusia, Arab, Ukraina
Versi seluler sing didhukung: IOS 9.0 utawa ndhuwur Android 4.4 utawa ndhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita