Jam Digital Fitness Kab

  • 3D Pedometer Silicone band Sports LED Digital Watches

    3D Pedometer Silicone band Olahraga LED Digital Watches

    Model Nomer: T6F

    Werna: ireng putih biru ireng Kamuflase

    (Pola bisa disesuaikan minangka desain sampeyan)

    Bahan pergelangan tangan: Food grade silikon

    Fungsi utama: Langkah/Jam weker/Stopwatch/Sleep monitoring

  • Virbrating alarm clock pedometer sport digital watch

    Jam weker vibrasi pedometer olahraga jam digital

    Model Nomer: T5G

    Bahan pergelangan tangan: Food grade silikon

    Bahan Kasus: ABS + Stainless

    Sensor 3D: Bosch (saka Jerman)

    Anti banyu: IP67

    Warna: Black Green Orange Purple

  • LED Bracelet Wristband 3D pedometer

    Gelang LED Gelang 3D pedometer

    Model No.: T5S Kustomisasi Logo Digital Sport Watches

    Apik kanggo promosi hadiah

    High Quality!Apik kanggo Bocah-bocah

    Wektu kerja: 20 dina luwih

    Ndhukung sablon, printing transfer banyu / panas, percetakan digital

    Werna: Ireng / Jambon / Biru / Ijo / Ungu / Putih lan macem-macem pola karya seni

  • 3D LED Pedometers Wrist Band

    3D LED Pedometer Wrist Band

    Nomor Model: T8 Step tracker

    Apik kanggo promosi hadiah lan kanggo Anak

    100% Brand New lan High Quality!

    Konsumsi sithik, wektu siyaga dawa

    Modul Pribadi Anyar sing eksklusif

    Ndhukung sablon, printing transfer banyu / panas, percetakan digital

    Werna: Ireng / Jambon / Biru / Ijo / Ungu / Putih / Oranye / macem-macem pola karya seni