Tampilan daya neckband bluetooth earphone headset headphone

Tampilan daya neckband bluetooth earphone headset headphone

Katrangan singkat:

Model Nomer: S09

Bahan: ABS spraying + electroplate

Piranti kanthi tampilan lampu daya

Kapasitas baterei: 110mAh

Wektu muter: Luwih saka 10 jam


Detail Produk

Tag produk

S09 BT earphone (1)
S09 BT earphone (2)
S09 BT earphone (3)
S09 BT earphone (4)

Parameter produk:

S09 Bluetooth earphone spesifikasi
Nomer Model: S09
Jarak Bluetooth: 10M
dawa kabel: 1.2M
Tipe Earphone: Ing-kuping
wektu pengisian: Kira-kira 30 menit ngisi daya kanthi lengkap
warna: ireng
Paket: Kothak kado standar
Nyokong: 1. Baterei bisa diisi ulang
2. Dhukungan nyambungake 2 telpon ing wektu sing padha
3. Dhukungan pangeling daya ngisor
4. Ndhukung siaran nubmer mlebu
OEM: Ditrima

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita