Pangisi daya Nirkabel Cepet 3in1 Magnetik sing bisa dilipat

Pangisi daya Nirkabel Cepet 3in1 Magnetik sing bisa dilipat

Katrangan singkat:

Model Nomer: W29

Output: 15W / 10W / 7.5W / 5W utawa 3W

Dibangun ing magnet kuwat, kelas N52


Detail Produk

Tag produk

W29 3in1 Wireless Charger (1)
W29 3in1 Wireless Charger (2)
W29 3in1 Wireless Charger (3)
W29 3in1 Wireless Charger (4)
W29 3in1 Wireless Charger (6)

Parameter produk:

W29 lempitan magnetik 3 ing 1 stasiun pangisian daya nirkabel cepet
jeneng produk: Stasiun Pengisian Daya Nirkabel Cepat Lipat Magnetik 3 in1
Ukuran produk: Bukaan: 188 * 115 * 10.5mm, Lipat: 90 * 118 * 21mm
Bahan & Finishing: PC + ABS + Silikon
warna: ireng
Packing ukuran: 135*135*30mm, 50pcs/karton, karton ukuran: 375*270*270mm
Bobot: Bobot net: 118g;Bobot reged: 186g
Aksesoris: Kotak * 1, Manual pangguna * 1, kabel cepet mikro USB * 1
Input: 9V3A, 9V2A utawa 5V3A
Output: 12V/1.25A, 9V/1.1A, 9V/0.8A, 5V/1A;Telpon Qi: 15W, 10W, 7.5W, 5W;Jam tangan pinter: 3W
Daya pengisian: 15W/10W/7.5W/5W+5W/3W+3W
Efisiensi: Luwih saka 73%
Antarmuka pengisian daya: Tipe C
FOD: Ndhukung deteksi obyek logam
Standar: Qi
Proteksi overvoltage: Nyokong
Proteksi overcurrent: Nyokong
Proteksi suhu dhuwur: Nyokong
Paket: netural
Area cetak: layar sutra
Dhukungan OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita