Jam tangan potty trainning T6S kanggo bocah cilik

Jam tangan potty trainning T6S kanggo bocah cilik

Katrangan singkat:

Model Nomer: T6S

Tampilan Layar: Led

Bahan: Silikon kelas pangan, ABS;

Kapasitas baterei: 50mAh;

Werna: Ireng, Putih, Jambon, Ijo, Biru, Ungu, warna sing disesuaikan (karo percetakan karya seni);


Detail Produk

Tag produk

potty timer watch (2)
potty timer watch
T6S-3
T6S potty watch-page4

Soft Food Gracle Silocone Strap

Cocog banget kanggo bocah lanang lan wadon

T6S potty watch-page5 (2)
T6S potty watch-page6

Parameter produk:

Ketebalan Wrist: 135-190 mm, apik kanggo bayi
Bahan: Silikon kelas pangan, ABS
Tampilan layar: LED
Kapasitas baterei: 50mAh, bisa diisi ulang
wektu pengisian: 30 menit
Wektu kerja: Kira-kira 15-25 dina
Wektu siyaga: Udakara 50 dina
Wektu mundur: Saben 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 menit
Fungsi utama: 1. Setel wektu

2. Setel countdown (weker: musik, geter, musik lan geter kanggo opsional)

3. Migunani: Ngelingake bayi menyang jamban utawa ngombe banyu

4. Kanggo bayi (1 taun nganti 5 taun)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK