Jam tangan pinter nganggo telpon Bluetooth

Jam tangan pinter nganggo telpon Bluetooth

Katrangan singkat:

Tampilan: 1.69 inch layar amba:

CPU: Realtek8762D+BK3266

Jeneng app: Dafit

BT5.0, urip baterei dawa

Werna standar: ireng / abu-abu / pink


Detail Produk

Tag produk

SMART WATC H

Bangkekan sing apik gayane beda

Gelang olahraga layar tutul lengkap

1
2

Monitor denyut jantung 24 jam

Sensor akselerasi SC7A20 sing dibangun, digabungake

kanthi algoritma detak jantung cerdas AI,

éling ngawasi detak jantung lan getih

ngawasi saturasi oksigen.

Multiple mode olahraga

Nyedhiyani macem-macem mode olahraga, wektu nyata

ndeleng durasi ngleksanani, ngleksanani detak jantung

konsumsi kalori, langkah lan jarak tempuh,

tetep nglacak status olahraga sampeyan.

3
4

Njupuk gambar kamera Remote

Kontrol ponsel kanggo njupuk gambar, bisa

didemek, bisa dilakokno kanthi ngangkat bangkekan

Ninggalake momen sing paling apik.

 

Pilihan warna-warni

Dampak warna siji-potong sing narik kawigaten

ketemu collocations saben dina beda.

5

Fitur Produk Multi-fungsi ing siji

6

Parameter produk:

ZL17 nelpon spesifikasi jam tangan pinter:
Hardware
Chip kontrol utama: RTL8762D+BK3266
Sensor fotolistrik: HRS3300
Akselerometer: SC7A20
RAM: 160KB RAM extension SPI 16MB lan perpustakaan font multi-basa
ROM: 64M
Layar: 1.3" 240*240 Full pas layar tutul lengkap
Baterei: Li-Polymer 260 mhA
Bahan ngisor kasus: ABS + PC
Bahan kasus ngarep: ABS+PC, kaca
Ukuran item: 37*48.5mm, Ketebalan 12.2mm
Fungsi utama jam tangan pinter
Pedometer/kalori: Nyokong
Ngawasi turu: Nyokong
Motor geter: Nyokong
Jam weker kanggo ngelingake: Nyokong
Telpon Bluetooth: Nyokong
Stopwatch: Nyokong
Mode multi olahraga: Mlaku-mlaku, mlayu, badminton, bal-balan lan 7 mode olahraga liyane
Pangeling sedentary: Nyokong
Pangeling telpon / pangeling SMS: Android, iOS push telpon lan isi pesen
Push media sosial liyane: SMS, WeChat, Twitter, Facebook lan 10 jinis push liyane, kabeh push bisa dipilih
Gerakan WeChat: Gabung karo dhaptar olahraga WeChat (akun resmi WeChat pribadi bisa disesuaikan)
Denyut jantung dinamis: Tampilan histogram denyut jantung dinamis lan analisis
Kamera jarak jauh: Klik, goyangake
Nelpon kanggo milih: Papat opsi nelpon
Remote kontrol musik: Ngontrol pamuter telpon kanggo ngaso trek sadurunge, trek sabanjuré
OTC upgrade: Nyokong
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data detak jantung: Dhukungan (APP dibutuhake)
olahraga: Mil, langkah kalori
Ngawasi turu: Kualitas turu, wektu turu lan tangi, wektu turu jero lan entheng
Data riwayat: Denyut jantung, tekanan getih, turu, olahraga
Gerakan WeChat: Nyokong
Setelan jam weker: Nyokong
Pangaturan padhange gelang: Nyokong
Setel dawa layar padhang gelang: 3ms-30ms
Setelan Gol Olahraga: Setel nomer target langkah
Kompatibel
Jeneng app: Dafit
Dhukungan Basa Aplikasi: Basa: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Korea, Jerman, Spanyol, Jepang, Prancis, Italia, Rusia, Portugis, Arab, Ukrainia
Basa firmware: Basa firmware: Cina, Cina Tradisional, Inggris, Jerman, Korea, Spanyol, Jepang, Prancis, Rusia, Arab, Ukraina
Versi Bluetooth: 5.0 protokol
Versi seluler sing didhukung: IOS 9.0 utawa ndhuwur Android 4.4 utawa ndhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita