Jam tangan pinter suhu awak layar persegi

Jam tangan pinter suhu awak layar persegi

Katrangan singkat:

Nomer Model: QS16pro

Tampilan: 1.69" layar lengkap tutul kothak

Bluetooth5.0

Chip: CPU RK8762C + Denyut jantung VC32 + G-SENSOR STK8321

Jeneng APLIKASI: Gloryfit

Fitur Utama: Nyata 24h denyut jantung oksigen getih Ngawasi suhu awak

Werna: Ireng / Biru / Pink


Detail Produk

Tag produk

1
2

Monitor denyut jantung 24 jam

Jaga kesehatan

Pemantauan detak jantung cerdas wektu nyata, priksa detak jantung kapan wae,

lan nangkep status kesehatan jantung ing wektu. Kajaba iku, nalika detak jantung

dhuwur banget utawa kurang banget, bakal langsung ngabari sampeyan.

Ngawasi kejenuhan oksigen getih sing akurat

Tingkat oksigen getih minangka indikator utama kanggo ngukur kesehatan sakabèhé wong.Iku mbantu kanggo

ngerti kemampuan awak S kanggo nyerep oksigen lan jumlah oksigen sing dikirim

marang awak.QS16 Pro mentas dilengkapi sensor infra merah lan APLIKASI,

ngijini sampeyan kanggo ngukur tingkat oksigen getih nalika sampeyan perlu lan ndeleng

asil pangukuran sak dina.

3
4

IP67 DEEP WATERPROOF

Apa ing padusan utawa kanggo panggunaan saben dina, sampeyan ora perlu kuwatir babagan banyu)

Gelang kasebut adhedhasar standar rating anti banyu IP67,

mesthekake yen sampeyan ora perlu kanggo njupuk mati kanggo nggunakake saben dina

anti banyu Bledug bukti Drop-resistance Shock-tahan

Tampilan jam tangan liyane, tampilan jam tangan khusus

Sampeyan bisa milih kabeh jinis dial anyar, lan sampeyan bisa ngaturcocog karo swasana ati, gaya utawa hobi kanggo nggawe dial uniknuduhake pribadine.

5

Parameter produk:

QS16Pro Body Temperature Smart Watch Spesifikasi:
Hardware
CPU: RTL8762C
Layar tampilan: 1.69" 240*280ips
layar tutul: Tutul ALL + tombol
Parameter konfigurasi: RAM:160kB+ROM:384kB+FLASH:128Mb+Frekuensi utama:40M
Bluetooth: BLE 5.0
Denyut jantung + sensor oksigen getih: VC32
G-SENSOR: STK8321
Baterei: 180Mah kapasitas gedhe Li-polymer
Ngisi daya: Pangisian daya magnetik
Bahan: Body: PC + ABS tali: Silika gel
Ukuran item: 44.7*37.7*10 MM
Fungsi utama jam tangan pinter
Pemantauan suhu awak: Nyokong
Mode olahraga: Ndhukung 24 mode olahraga
Cuaca: Nyokong
Telpon mlebu: Pangeling geter
Pangeling informasi: Pangeling geter
Monitor denyut jantung: Dhukungan (Real-time heart rate)
Tes oksigen getih: Oksigen getih sejati (deteksi cahya abang)
Monitoring tekanan darah: Nyokong
Pedometer: Nyokong
Jam weker: Pangeling geter
Golek telpon: Nyokong
Kontrol foto: Nyokong
Kontrol musik: Nyokong
Pangeling sedentary: Pangeling geter
Ngawasi turu: Nyokong
Pemantauan kalori: Nyokong
Pitungan jarak tempuh: Nyokong
Countdown: Nyokong
Angkat tangan ing layar: Nyokong
Stopwatch: Nyokong
Fungsi liyane: QQ , WeChat , Facebook , Line , WhatsApp lan push konten liyane
Fungsi utama APP
Ngitung pejalan kaki, sinkronisasi data detak jantung: Dhukungan (APP dibutuhake)
olahraga: Mil, langkah kalori
Rekam tanggal ngawasi turu: Kualitas turu, wektu turu lan tangi, wektu turu jero lan entheng
Cathetan tanggal pemantauan tekanan darah: Nyokong
Cathetan tanggal suhu Boby: Nyokong
Telpon ngelingake: Nyokong
Setelan jam weker: Nyokong
Pangaturan padhange gelang: Nyokong
Pangeling sedentary: Nyokong
Setel dawa layar padhang gelang: 3ms-30ms
Setelan Gol Olahraga: Setel nomer target langkah
Kompatibel
Jeneng app: Gloryfit
Dhukungan Basa Aplikasi: Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Ceko, Jepang, Prancis, Polandia, Tionghoa Sederhana, Tionghoa Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea
Basa firmware: Rusia, Indonesia, Jerman, Italia, Ceko, Jepang, Prancis, Polandia, Tionghoa Sederhana, Tionghoa Tradisional, Inggris, Portugis, Spanyol, Arab, Korea, Landa, Hindi
Versi seluler sing didhukung: IOS 9.0 utawa ndhuwur Android 4.4 utawa ndhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita